Handskar

Art nr: ADF-844

Soft Touch® Ergo Tec Plus

Art nr: ADF-844
Storlekar: 6-11
Material: Nylon/lycra, PU/nitril
Förpackning: 12/144
Egenskaper: Smidig, flexibel, sömlös, slitstark, andas, silikonfri

Sömlös stickad handske i nylon/lycra som är doppad i en PU- och nitrilblandning i innerhanden och över fingertopparna. Handsken är försedd med nitrildots i innerhanden för att ytterligare ge bra grepp. Handsken kan med fördel användas för alla typer av precisionsarbeten. Handsken är silikonfri, fri från lösningsmedel och lämnar inga fingeravtryck.

 

Nitrilbelagd nylonhandske Worksafe P40-200

Artikelnr 40531928

Elastisk handske utan sömmar, med god passform och utmärkt fingerkänsla. Nitrilen ger bra skydd mot nötning och punktering. Bra grepp även i våta och oljiga miljöer. Lämplig för: Montering, inspektion, packning och lagerarbete. Storlek 6-11

Förpackning 12/144

 

 Art nr: P-209 Precise

Protec® Precise

Art nr: P-209 Precise
Storlekar: 7-11
Material: Narvläder, nylon
Förpackning: 12/120
Egenskaper: Passform, fingerkänsla

Protec® PreciseMonteringshandske i getnarvläder med svart nylon på ovanhand är extremt tunn och smidig. Elastisk resår på ovanhanden för att handsken ska sitta bättre. Handsken lämpar sig mycket bra till all slags monterings-, lager och plockarbeten. En favorit hos många professionella arbetare.

 

Art nr: G-183

Soft Touch® Getskinn

Art nr: G-183
Storlekar: 7-12
Material: Getskinn, bomull
Förpackning: 12/120
Egenskaper: Smidig, bekväm

Soft Touch® GetskinnMonteringshandske sydd i getskinn. Handsken är fingertoppsförstärkt med ovanhand i bomullsinterlock. Handsken är fingertoppsförstärkt med helt pekfinger. Detta hela pekfinger gör att handsken passar bra till enklare svetsarbeten. Getskinn är ett mycket smidigt och slitstarkt material. Handsken lämpar sig mycket bra till all slags monterings-, lager-, och plockarbeten m m.

 

Art nr: P-208 Focus

Protec® Focus

Art nr: P-208 Focus
Storlekar: 7-11
Material: Getskinn, bomull
Förpackning: 12/120
Egenskaper: Passform, fingerkänsla

Monteringshandske i getnarvläder med svart, ribbat bomullstyg på ovanhand och kardborreband. Fingertoppsförstärkt med helt pekfinger, vilket gör att handsken passar bra till enklare svetsarbeten. Kardborreknäppet gör att handsken sitter säkert på handen. Handsken lämpar sig mycket bra till all slags monterings-, lager-, plockarbeten m m.

 

Montagehandske svin Worksafe A15-113 Svart

Artikelnr 40532113

Av extra mjukt narvskinn av svin. Finger- toppsförstärkt och med elastisk mudd och justerbar kardborreknäppning, ovanhand av elastisk bomullstrikå. Lämplig för: Montering, bygg- och hantverk, verkstad, packning och lagerarbete. Storlek 6-10.

 

Soft Touch® Bright
Art nr: G-239 Bright
Material: Getskinn, polyester
Storlekar: 7-11
Förpackning: 12/120
Egenskaper: Smidig, bekväm
Monteringshandske sydd i getskinn med ovanhand i polyester. Handsken är pekfingerförstärkt. Getskinn är ett mycket smidigt och slitstarkt material. Handsken lämpar sig mycket bra till alla slags monterings-, lager och plockarbeten 

 

Montagehandske konstläder Worksafe A100

Artikelnr 40532100

Montagehandske i syntetiskt läder. Mycket bra fingerkänsla och passform. Ofodrad med ovanhand av polyester. Tjocklek 0,5-0,55 mm. Tvättbar. Lämplig för montering, verkstad och hantverk. Storlekar 7-11.

Förpackning 12/240

 

Soft Touch® Micro+
Art nr: S-610
Material: Amara, polyester
Storlekar: 6-11
Förpackning: 12/120
Egenskaper: Mycket bra grepp
Monteringshandske sydd i Amara och med ovanhand i polyester. Resåret runt handleden gör att handsken sitter mycket bra och ger bra komfort. Materialet andas bättre än i de flesta skinnmodeller. Rekommenderas speciellt till personer som är överkänsliga mot krom. Handsken lämpar sig särskilt väl vid montering, packning och plockarbeten.

 Art nr: 88 PASA

Svinläderhandske, halvfodrad

Art nr: 88 PASA
Storlekar: HERR
Material: Svinläder, bomull
Förpackning: 12/120
Egenskaper: Allroundhandske

Svinläderhandske, halvfodrad

Traditionell halvfodrad arbetshandske som är sydd i svinläder. Handsken är fingertoppsförstärkt med ovanhand i vävt bomullstyg. Pulsåderskydd och knogförstärkning i svinläder. I handsken finns ett tunt foder. Handsken är en typiskt allroundhandske.

 

 Svinnarvhandske Worksafe H15-459

Artikelnr. 40530459

Förpackning 12/120

Av mjukt svinläder, halvfodrad. Lämplig för: Verkstad, bygg och anläggning. Storlek 8, 10 

Art nr: A-735 Classic

Soft Touch® Classic

Art nr: A-735 Classic
Storlekar: 8-11
Material: Nötskinn, bomull
Förpackning: 12/60
Egenskaper: Allround, slitstark, klassisk

Klassisk arbetshandske i nötskinn med halvfoder i bomull. Krage i kraftig bomull och pulsåderskydd i nötskinn. Knogförstärkt. Det slitstarka nötskinnet gör att livslängden på denna handske är avsevärt längre än traditionella läderhandskar. Handsken passar utmärkt till den tyngre industrin där slitstyrka och kvalitet är viktigt. 

 

Art nr: C-7060

Protec® Allroundhandske

Art nr: C-7060
Storlekar: 8-11
Material: Nötspalt, kevlar®, fleece
Förpackning: 12/60
Egenskaper: Allround handske

klassisk helfodrad arbetshandske i nötspalt med även kragen i spalt. Handsken är sydd med kevlar® tråd. Pulsåderskydd. Mjuk handledsresår för att sitta bättre på handen. Den värmetåliga nötspalten på ovanhanden gör att denna handske fungerar mycket bra som allroundhandske. Fodret är i fleece.

 

Nötnarvhandske Worksafe H20-436

Artikelnr.40530436

Förpackning 12/120

Av utvalt oxläder, halvfodrad. Kemtvättbar. Lämplig för: Verkstad, bygg och anläggnings- arbete.Storlek 8-11

 

Soft Touch® Viggo
Art nr: G-600 Viggo
Material: Getskinn, bomull, fleece
Storlekar: 8-11
Förpackning: 12/120
Egenskaper: Smidig, bekväm, varm Monteringshandske sydd i getskinn med ett varmt och smidigt fleecefoder. Handsken är fingertoppsförstärkt med ovanhand i bomullsinterlock. Det hela pekfingret gör att handsken passar bra till enklare svetsarbeten. Handsken lämpar sig mycket bra till allt slags utomhusarbete.